Llegeix.

Quatre llibres interactius amb els conceptes clau per preparar la teva entrevista de feina. Un marc teòric que et mostra la importància creixent i l’alt valor atorgat a les competències personals i emocionals, amb exemples i recomanacions que t’ajudaran a superar els nervis quan hagis d’afrontar una entrevista de feina.

Una informació rigurosa i útil que et pots imprimir en versió resumida. Al final de la lectura, un test t’ajudarà a avaluar el teu nivell de formació.

Mira.

L’experiència de quatre persones que afronten una entrevista de feina. Quatre blocs audiovisuals per analitzar en profunditat cadascuna de les fases de l’entrevista: inici, desenvolupament i final. Aprèn amb elles, observant les seves accions i conductes en diferents situacions i davant diferents tipus d’entrevistes. Activa l’opció d’assessor si necessites ajuda per identificar les competències que estan en joc.

L’entrenament es completa amb un test que et permetrà avaluar si amb tot el que has vist i après estàs preparat per a la teva entrevista.